«Οι συνέπειες ακόμη ταλαιπωρούν…»

«Οι συνέπειες ακόμη ταλαιπωρούν…»

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η Ομόνοια αναφέρει:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ καταδικάζει το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, που οργανώθηκε από την ΕΟΚΑ Β΄ και τη Χούντα των Αθηνών και είχε ως συνέπεια τη βάρβαρη εισβολή του τουρκικού Αττίλα.

Οι συνέπειες ακόμη ταλαιπωρούν τον Κυπριακό λαό και την πατρίδα μας. Η Τουρκία κατέχει παράνομα το 37% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ συμπολίτες μας παραμένουν πρόσφυγες, εγκλωβισμένοι και άλλοι περιμένουν να μάθουν την τύχη των αγνοουμένων αγαπημένων τους προσώπων.

Ο Κυπριακός λαός συνεχίζει τον αγώνα για δικαίωση. Αναμένει και αξίζει μια δίκαιη και βιώσιμη λύση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

ΠτΔ: Τα συγχαρητήρια σε Βέμπερ για την επανεκλογή του και οι θερμές ευχαριστίες προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η εξεύρεση απαντήσεων στις ευρωπαϊκές προκλήσεις και η διάνοιξη νέων δρόμων για μια ισχυρότερη, πιο ενωμένη ΕΕ θα είναι το πνεύμα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2026, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες προς το ΕΛΚ και εκπροσώπους των ευρωπαϊκών θεσμών για τη διαχρονική στήριξη τους στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE