Πρόταση για να πάρει Δημητρίου από Ομόνοια

Πρόταση για να πάρει Δημητρίου από Ομόνοια

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες πως ο Ερμής Αραδίππου έχει καταθέσει πρόταση στην Ομόνοια για απόκτηση, υπό τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή, Μάριου Δημητρίου.

Κάτι που επιβεβαιώνεται επίσημα από τους «τριφυλλόφορους» και εντός των προσεχών 24ώρων αναμένονται εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, με τη διοίκηση της Ομόνοιας και την πλευρά του Κύπριου ποδοσφαιριστή να συζητάνε μαζί για να πάρουν την απόφαση κατά το πόσο είναι ικανοποιητική η πρόταση των «φτεροπόδαρων» ή όχι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE