ΛΑΡΝΑΚΑ: Δυστυχώς άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο- Νεκρή 21χρονη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δυστυχώς άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο- Νεκρή 21χρονη

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14/7 στο δρόμο Ορμήδειας – Δασάκι Αχνας, έδαφος Βρετανικών Βάσεων, με θύμα νεαρή αλλοδαπή.

 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας γύρω στις 21:00, νεαρή αλλοδαπή ηλικίας 21 ετών οδηγούσε το ποδήλατο της στο δρόμο Ορμήδειας – Δάσους Αχνας.
 
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, διερχόμενο όχημα κτύπησε από πίσω το ποδήλατο της κοπέλας με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.
 
Το ποδήλατο της κοπέλας δεν έφερε τα απαραίτητα αξεσουάρ ασφαλείας όπως φωτεινούς ανακλαστήρες, ενώ τα ρούχα που φορούσε δεν ήταν ευδιάκριτα.
 
Στον οδηγό που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
 
Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE