Ο Αζάρ έριξε… τη «βόμβα»!

Ο Αζάρ έριξε… τη «βόμβα»!

Λίγο μετά το τέλος του μικρού τελικού ανάμεσα σε Βέλγιο και Αγγλία, ο Εντέν Αζάρ σε δηλώσεις του, άφησε για πρώτη φορά ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τσέλσι!

Πιθανώς να μιλάμε και για τον κορυφαίο παίκτη του Μουντιάλ, αφού οι εμφανίσεις του στα ρωσικά γήπεδα ήταν εξωπραγματικές και τον καθιστούν φαβορί για το βραβείο Golden Ball που δίνεται στον πολυτιμότερο παίκτη του Μουντιάλ.

Λίγο μετά την νίκη επί της Αγγλίας στον μικρό τελικό, ο Εντέν Αζάρ απασφάλισε την βόμβα, αφού για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι ίσως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την Τσέλσι: «Μετά από 6 εκπληκτικά χρόνια στην Τσέλσι, ίσως ήρθε η ώρα να ανακαλύψω κάτι διαφορετικό.

Σίγουρα μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορώ να αποφασίσω οριστικά αν θα μείνω ή όχι, όμως η Τσέλσι θα πάρει την οριστική απόφαση, αν θα με αφήσει να φύγω. Νομίζω ότι ξέρουν όλοι τον αγαπημένο μου προορισμό», ήταν το τελευταίο σχόλιο του Βέλγου άσου, ο οποίος έχει δηλώσει στο παρελθόν οπαδός της Μπαρτσελόνα!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE