Το Κάιρο καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στο Πακιστάν

Το Κάιρο καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στο Πακιστάν

Η Αίγυπτος καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στο Πακιστάν, κατά την οποία ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά που ήταν ζωσμένος μέσα στο πλήθος μίας προεκλογικής συγκέντρωσης, σκοτώνοντας 128 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 150, στην πόλη Mastung κοντά στην επαρχιακή πρωτεύουσα Quetta του Balochistan.

 
Σε ανακοίνωσή του, το Αιγυπτιακό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι «η αιγυπτιακή Κυβέρνηση και ο λαός της Αιγύπτου στέκονται κοντά στην Κυβέρνηση και τον λαό του Πακιστάν, ενώπιον του φαινομένου της τρομοκρατίας».
 
Με τη δήλωση, η οποία εκδόθηκε αργά την Παρασκευή, εκφράζονται ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.

Παράλληλα, το Αιγυπτιακό ΥΠΕΞ ζητά τη συνέχιση των διεθνών προσπαθειών «για να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο και να εξαλειφθεί με όλα τα δυνατά μέσα, καταπολεμώντας την εξτρεμιστική ιδεολογία που βρίσκεται πίσω από το φαινόμενο της τρομοκρατίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE