Η Κύπρος έχει το πιο αργό ίντερνετ στην Ευρώπη - ΠΙΝΑΚΑΣ

Η Κύπρος έχει το πιο αργό ίντερνετ στην Ευρώπη - ΠΙΝΑΚΑΣ

Με μερικά κλικ του ποντικιού και λίγα χτυπήματα στο πληκτρολόγιο, αποκτούμε πρόσβαση σε ένα πρωτοφανές μέγεθος πληροφοριών.

Όταν, όμως, η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι αργής ταχύτητας και περιμένουμε μία σελίδα ή ένα βίντεο να φορτώσει και κάποια αρχείο να «κατέβει», τότε λίγα δευτερόλεπτα μας φαίνονται σαν μία αιωνιότητα. Και αυτό φαίνεται να συμβαίνει ακόμη σε Κύπρο και Ελλάδα!

Η M-Lab σε συνεργασία με τους Open Technology Institute, Google Open Source Research και Princeton University’s PlanetLab κατέγραψαν τις ταχύτητες που υπάρχουν και συγκέντρωσαν τα στοιχεία για 200 χώρες.

Πρώτη έρχεται η Σιγκαπούρη με... μέση ταχύτητα παρακαλώ, τα 60.39 Μbps!

Δεύτερη είναι η Σουηδία, ακολουθεί η Δανία και Νορβηγία ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Ρουμανία!

Σε ότι αφορά τις χώρες της Ευρώπης, η Κύπρος είναι στην τελευταία θέση με το πιο αργό ίντερνετ ενώ μία θέση πιο πάνω βρίσκεται η...Ελλάδα! Σε παγκόσμια κατάταξη η Ελλάδα είναι στην 57η θέση και η Κύπρος στην 59η θέση με ταχύτητες, 11.30 Mbps (Ελλάδα) και 11.10 Mbps (Κύπρος).

gr.euronews.com

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE