«Καμπάνες» αρχηγού Εθνικής Φρουράς σε Ρέμο Θεοδωρίδου και Παπαρίζου - 'Βαριέμαι'

«Καμπάνες» αρχηγού Εθνικής Φρουράς σε Ρέμο Θεοδωρίδου και Παπαρίζου - 'Βαριέμαι'

Ο Ηλίας Λεοντάρης αρχηγός της Εθνικής Φρουράς βρέθηκε στην συναυλία που έγινε στο ΓΣΖ από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες και με tweet του σχολίασε τα της συναυλίας.

Συγκεκριμένα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter εξέφρασε μια άποψη για την συναυλία που δεν ήταν ιδιαίτερα τιμητική για τους καλλιτέχνες.

Όπως έγραψε «Η πιο επιεικής περιγραφή της εικόνας (της συναυλίας)... Αχ πόσο βαριέμαι!!!!!!».

Συνεχίζοντας έγινε ακόμη πιο επικριτικός ως προς τους καλλιτέχνες αφού συμπλήρωσε ότι η συναυλία ήταν «η απόλυτη περιγραφή της αρπαχτής».

Στο tweet του ο μόνος που γλίτωσε ήταν ο Αντώνης Ρέμος αφού δήλωσε ότι ο τραγουδιστής σε σχέση με τους υπόλοιπους «προσπάθησε».

Το Tweet του Αντιστράτηγου της ΕΦ προκάλεσε και αστείες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο Επιτελάρχης του Σταύρου Μαλά κατά την εκλογική διαδικασία των Προεδρικών Εκλογών Λεόντιος Φιλοθέου σχολίασε ότι «Αρχηγέ μου έπρεπε να τους ρίξεις μια "δεκάρα", να σου πω εγώ αν θα συνέχιζαν στην κατάσταση "βαριέμαι"».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE