Αν. ΚΕ: «Στις 30 Ιουλίου συνέρχεται το Συμβούλιο Αρχηγών»

Αν. ΚΕ: «Στις 30 Ιουλίου συνέρχεται το Συμβούλιο Αρχηγών»

Στις 30 Ιουλίου συνέρχεται το Συμβούλιο Αρχηγών με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τους ενεργειακούς σχεδιασμούς της Κυβέρνησης, σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Κλέλιας Βασιλείου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Μόλις οριστικοποιήθηκε Συμβούλιο Αρχηγών για τις 30 Ιουλίου στις 10.00 το πρωί. Θέματα: Τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και Ενεργειακοί Σχεδιασμοί της Κυβέρνησης. #Cyprus #presidency», αναφέρει στο Twitter η κ. Βασιλείου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE