Συνάντηση Υπ. Εργασίας με τις 12χρονες αδελφές που στηρίζουν τα θύματα σωματεμπορίας στην Κύπρο

Συνάντηση Υπ. Εργασίας με τις 12χρονες αδελφές που στηρίζουν τα θύματα σωματεμπορίας στην Κύπρο

Η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου συνάντησε την Παρασκευή 13/07 στο γραφείο της τις δύο δωδεκάχρονες αδελφές, Hunter και Sophia Petmecky, οι οποίες με την εθελοντική τους δράση στις ΗΠΑ, ενίσχυσαν το έργο της ΜΚΟ Cyprus Stop Trafficking.

Η κ. Αιμιλιανίδου εξήρε το ήθος και την ευαισθησία των δύο κοριτσιών και τις συνεχάρη θερμά για την πρωτοβουλία τους να βοηθήσουν τα θύματα σωματεμπορίας στην Κύπρο, μετά από επίσκεψή τους στο καταφύγιο “Open House” – χώρο διαμονής θυμάτων σωματεμπορίας.

Τα δυο κορίτσια - που ζουν στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ - συγκινήθηκαν και ευαισθητοποιήθηκαν όταν έμαθαν περί σωματεμπορίας συνομήλικων τους και ανέλαβαν πρωτοβουλία για ενίσχυση της οργάνωσης Cyprus Stop Trafficking, φτιάχνοντας και πουλώντας λεμονάδες και μπισκότα στο πάρκο της γειτονιάς τους.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτές, ύψους $301, τα προσέφεραν για τους σκοπούς εκτύπωσης του ημερολογίου που εκδίδει η οργάνωση, το οποίο αποτελείται από φωτογραφίες που τράβηξαν οι ίδιες στις ΗΠΑ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE