ΑΚΑΜΑΣ: Μάχη για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς – Θετικά τα αποτελέσματα

ΑΚΑΜΑΣ: Μάχη για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς – Θετικά τα αποτελέσματα

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε  μεταξύ Ίνειας και Λάρας στην περιοχή του Ακάμα, σύμφωνα με τον πρώτο συντηρητή του Τμήματος Δασών Χρίστο Χρίστου.

Ο κ. Χρίστου ανέφερε πως η φωτιά κατάκαψε άγρια βλάστηση και χωράφια μετά το θερισμό, άγνωστης μέχρι στιγμής έκτασης.

Όπως ανέφερε η  πυρκαγιά εκδηλώθηκε η ώρα 14:30, σε περιοχή μεταξύ της Ίνειας και Λάρας, στην περιοχή του Ακάμα και υπό μερικό έλεγχο τέθηκε γύρω στις 16:00.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιστρατεύτηκαν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις όπως τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα του Τμήματος Δασών και τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται πως στην κατάσβεση της πυρκαγιά συνέδραμε η πυροσβεστική υπηρεσία στέλνοντας εποχιακούς πυροσβέστες από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Πόλης Χρυσοχούς και Πέγειας με δύο οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.