ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φτηνό και γρήγορο ίντερνετ από τον Αύγουστο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φτηνό και γρήγορο ίντερνετ από τον Αύγουστο

Μείωση κατά 50% στις τιμές του διαδικτύου και αύξηση της ταχύτητας κατά 6 φορές από την 1η Αυγούστου προβλέπει το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπέγραψαν την Πέμπτη 12/07 η τουρκική εταιρεία Τουρκ Τελεκόμ με τη «διεύθυνση τηλεπικοινωνιών»,.

Σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, στο πρωτόκολλο περιλαμβάνεται μείωση των τιμών του διαδικτύου κατά 50%, 30% μείωση στο ποσό που πληρώνεται στην «διεύθυνση τηλεπικοινωνιών» για δυνατότητα χρήσης 75 gb το δευτερόλεπτο, μείωση και ως 45% της δυνατότητας χρήσης 100 gb το δευτερόλεπτο, μείωση 40% με 50% στις υπηρεσίες παροχής διαδικτύου, διπλασιασμός στα επόμενα 3 χρόνια της δυνατότητας χρήσης 75 gb το δευτερόλεπτο και αύξηση της χρήσης 5 mb σε 30.

Ο «υπουργός δημοσίων έργων και επικοινωνιών», Τολγκά Ατακάν μετά την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε πως εξασφαλίζεται φθηνό και ποιοτικό διαδίκτυο και καλύτερες υπηρεσίες. Από την πλευράς του ο πρόεδρος της Τούρκ Τελεκόμ, Πολ Ντοάνι δήλωσε μεταξύ άλλων πως για τη δημιουργία σύγχρονων και έξυπνων πόλεων το φτηνό και γρήγορο ίντερνετ αποτελεί βασική προϋπόθεση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE