ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Του ήρθαν ‘κατακούτελα’ χιλιάδες ευρώ μέσω... Τζόκερ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Του ήρθαν ‘κατακούτελα’ χιλιάδες ευρώ μέσω... Τζόκερ! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από πρακτορείο του Στροβόλου, έπαιξε το τυχερό δελτίο του στο Τζόκερ και κέρδισε χιλιάδες ευρώ.

Το βράδυ της Πέμπτης (13/7) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ, η οποία έδινε το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία με αποτέλεσμα να υπάρξει τζακ – ποτ.

Στην δεύτερη κατηγορία όμως, βρέθηκαν έξι τυχεροί οι οποίοι έβαλαν στον λογαριασμό τους από 11,611 ευρώ, ανάμεσα στους οποίους και ένας τυχερός από την Κύπρο.

Ο τυχερός από την Κύπρο, έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στον Στρόβολο, με τυχαία μάλιστα, επιλογή.

Δείτε πιο κάτω των πίνακα των δελτίων που κέρδισαν:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE