ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη στην ΑΕΛ για τον τραγικό χαμό του Δημήτρη Ζήνωνος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη στην ΑΕΛ για τον τραγικό χαμό του Δημήτρη Ζήνωνος

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον αδικοχαμένο Δημήτρη Ζήνωνος που έχασε την ζωή του σε εργατικό ατύχημα την Πέμπτη (12/7).

Ο Δημήτρης καταπλακώθηκε την Πέμπτη (12/7) από το φορτηγό που ο ίδιος οδηγούσε, κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες – Πάντρεψε το παιδί του πριν λίγες ήμερες ο άτυχος Δημήτρης

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της εκφράζει βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια ενός αείμνηστου ΑΕΛίστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE