ΕΛΛΑΔΑ: Ανατροπή λεωφορείου με τραυματισμούς

ΕΛΛΑΔΑ: Ανατροπή λεωφορείου με τραυματισμούς

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Δράμα, ανατράπηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Δράμας στα σύνορα των νομών Σερρών και Δράμας, κοντά στο στο ύψος των χωριών Μπάφρα και Συμβολή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας στο λεωφορείο επέβαιναν 16 άτομα μαζί με τον οδηγό. Από την ανατροπή τραυματίστηκαν ελαφρά δώδεκα άτομα.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Σερρών και το ΕΚΑΒ Δράμας, πέντε άτομα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Δράμας, στο νοσοκομείο μετέβησαν και άλλοι επιβάτες με ελαφρά τραύματα ή για προληπτικούς λόγους

Η Πυροσβεστική κλήθηκε στο σημείο αλλά δεν χρειάστηκε να κάνει απεγκλωβισμούς καθώς όλοι κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το μεγάλο όχημα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».