ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Έντονος ο Υπουργός – «Τα πιο πολλά λεφτά και τα πιο φτωχά αποτελέσματα»

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Έντονος ο Υπουργός – «Τα πιο πολλά λεφτά και τα πιο φτωχά αποτελέσματα»

Την επιμονή στον διάλογο εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής (13/7) ο Κώστας Χαμπιαούρης.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτσμού κατέδειξε εκ νέου τα κακώς κείμενα στον τομέα.

Ενόψει των διαμαρτυριών των εκπαιδευτικών, ο κ. Χαμπιαούρης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δίνουμε τα πιο πολλά λεφτά και έχουμε τα πιο φτωχά αποτελέσματα» στην Παιδεία.

Τόνισε ότι δεν θα κοπούν κονδύλια από τους εκπαιδευτικούς και την Παιδεία, ωστόσο επανέλαβε την ανάγκη για διάλογο.

Εξηγώντας ότι δεν γίνεται να ξεκινήσει διάλογος χωρίς χρονικά πλαίσια και χωρίς ατζέντα, σημείωσε ότι οι εισηγήσεις γίνονται δεκτές.

Υπογράμμισε ότι η στελέχωση της δημόσιας παιδείας θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα (16/7), όπως υπενθύμισε, θα διενεργηθούν οι μεταθέσεις.

Προέβαλε το δικαίωμα των εκπαιδευτικών στη διαμαρτυρία, τονίζοντας και την υποχρέωση για τον διάλογο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE