Με… τύχη άνοιξε το σκορ και μόνο με «αυτοκτονία» χάνει την πρόκριση! Ενδιαφέρει Στούμπρας – Απόλλω

Με… τύχη άνοιξε το σκορ και μόνο με «αυτοκτονία» χάνει την πρόκριση! Ενδιαφέρει Στούμπρας – Απόλλω

Ασφαλές προβάδισμα πρόκρισης στον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Zeljeznicar.

Στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια του α΄ προκριματικού γύρου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου ενδιαφέρει το ζευγάρι Στούμπρας – Απόλλων, καθώς οι ομάδες που θα προκριθούν από αυτά τα ζευγάρια θα αναμετρηθούν στον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα από το Σαράγεβο κέρδισε εκτός έδρας με 0-2 την Τrans Narva.

Η Βοσνιακή ομάδα είχε και τύχη στο παιχνίδι, μιας και άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με αυτογκόλ του Artur Kotenko.

Στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης ο Sabanadzovic έκανε το 0-2 και η Zeljeznicar μόνο με «αυτοκτονία» στην έδρα της θα χάσει την πρόκριση στον β΄ προκριματικό γύρο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Narva: Kotenko, Ovsyannikov, Zakarlyuka, Barkov, Proshin, Skinhov, Irie, Plotnikov, Tamberg, Leverock, Poliakov

Zeljeznicar: Kjosevski, Stevanovic, Pavic, Curjuric, Bakrac, Krpic, Arezina, Blagojević, Bogičević, Šabanadžović, Zajmovic

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE