ΝΕΟ πρόβλημα για Ανόρθωση – ΕΚΤΟΣ για τον αποψινό αγώνα ακόμη ένας ΒΑΣΙΚΟΣ παίκτης!

ΝΕΟ πρόβλημα για Ανόρθωση – ΕΚΤΟΣ για τον αποψινό αγώνα ακόμη ένας ΒΑΣΙΚΟΣ παίκτης!

Μετά τον Κατσαράβα και ο Ντουγκλάο εκτός λόγω παλιάς ποινής.

Η ανακοίνωση:

Εκτός αποστολής από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι ποδοσφαιριστές μας Ντάγκλας Φερέιρα και Νίκα Κατσαράβα.

Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής, «κουβαλά» τιμωρία μίας αγωνιστικής από τις 9 Ιουλίου 2015, λόγω κόκκινης κάρτας που είχε δεκτεί σε ευρωπαϊκό αγώνα με την Tskhinvali.

O Βραζιλιάνος αμυντικός δέκτηκε κόκκινη κάρτα σε αγώνα των ομίλων του Champions League, αγωνιζόμενος με την Braga στις 20/11/2012. Παρότι η ομάδα μας διερεύνησε το ενδεχόμενο παραγραφής της ποινής μέσω της UEFA λόγω της παρόδου πενταετίας σύμφωνα με τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η απάντηση που λάβαμε από την UEFA ήταν τελικά αρνητική, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αποψινό αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.