ΠΑΦΟΣ: Στα ‘μαλακά’ ο 48χρονος για την άσεμνη επίθεση σε νεαρή υπάλληλο ξενοδοχείου

ΠΑΦΟΣ: Στα ‘μαλακά’ ο 48χρονος για την άσεμνη επίθεση σε νεαρή υπάλληλο ξενοδοχείου

Ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με αναστολή για τρία χρόνια επιβλήθηκε σε 48χρονο επισκέπτη ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση άσεμνης επίθεσης, κοινής επίθεσης, μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.

Ο 48χρονος που παρουσιάστηκε την Πέμπτη 12/07 ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου , εναντίον του καταχωρήθηκε υπόθεση άσεμνης επίθεσης και κοινής επίθεσης και παραδέχτηκε ενοχή .

Η σύλληψη του 48χρονου αλλοδαπού έγινε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 11/07 όταν αυτός επιτέθηκε άσεμνα σε 24χρονη υπάλληλο του ξενοδοχείου που διαμένει στην Χλώρακα και επίσης επιτέθηκε και κτύπησε άλλους δύο υπαλλήλους 53 και 38 ετών του ιδίου ξενοδοχειακού καταλύματος.

Οι δύο ξενοδοχοϋπάλληλοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE