309 ξενοδοχεία της Κύπρου βρίσκονται πάνω σε παραλία – Τρίτη στη Μεσόγειο

309 ξενοδοχεία της Κύπρου βρίσκονται πάνω σε παραλία – Τρίτη στη Μεσόγειο

Στην 3η θέση κατατάσσεται η Κύπρος ανάμεσα στα νησιά της Μεσογείου σε ό,τι αφορά τον αριθμό παραλιακών ξενοδοχείων, πίσω από τη Σικελία και την Κρήτη.

Σύμφωνα με την εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων www.travelmyth.gr, η Σικελία έχει περισσότερα ξενοδοχεία μπροστά σε παραλία από οποιοδήποτε άλλο νησί της Μεσογείου. Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να έχουν απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 735 ξενοδοχείων και καταλυμάτων στο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου. Η περιοχή με τα περισσότερα παραλιακά ξενοδοχεία είναι η Μεσσίνα με 298 ξενοδοχεία, ακολουθεί δεύτερη η Ραγκούσα με 100, το Παλέρμο με 79 ξενοδοχεία και οι Συρακούσες με 78.

Η Κρήτη καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 677 ξενοδοχεία και καταλύματα μπροστά σε παραλία. Το 22,5% όλων των παραλιακών ξενοδοχείων της Ελλάδας βρίσκεται στην Κρήτη. Όλοι οι νομοί έχουν περισσότερα από 100 ξενοδοχεία μπροστά σε παραλία: 229 ο Νομός Χανίων, 166 ο Νομός Ηρακλείου, 150 ο Νομός Ρεθύμνου και 132 ο Νομός Λασιθίου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE