ΠΑΦΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχε δηλωθεί κλοπιμαίο

ΠΑΦΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Είχε δηλωθεί κλοπιμαίο

Φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε όχημα, το οποίο είχε δηλωθει ως κλοπιμαίο και ανήκει σε ιδιωτική εταιρία. 

Συγκεκριμένα, σύφμωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 08.11 της Τετάρτης (11/7) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο μάρκας Mitsubishi το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε περιοχή του κόλπου των Κοραλλίων στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Πέγειας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.41.

Το όχημα ανήκε σε ιδιωτική εταιρία και είχε δηλωθεί κλοπιμαίο στην Αστυνομία.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE