«Ναυάγιο» ΑΠΟΕΛ στη Λιθουανία, ψάχνει… «σανίδα διάσωσης» στο Β΄ ημίχρονο

«Ναυάγιο» ΑΠΟΕΛ στη Λιθουανία, ψάχνει… «σανίδα διάσωσης» στο Β΄ ημίχρονο

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «ARVI Football Arena», με τη Σούντουβα να κερδίζει το… «φάντασμα» του ΑΠΟΕΛ με 3-0!

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μπήκαν σαν… «υπνωτισμένοι» στο ματς, η μεσοαμυντική λειτουργία ήταν αδιανόητα ΤΡΑΓΙΚΗ και από το 9΄ μέχρι το 19΄ δέχθηκαν ΤΡΙΑ γκολ από τον ίδιο παίκτη, τον Σισίλια και βρέθηκαν από πολύ νωρίς με την «πλάτη στον τοίχο».

Ήταν μακράν το χειρότερο πρώτο 20λεπτο στη σύγχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη, χωρίς να μπορεί να βγάλει αντίδραση απέναντι σε μία ομάδα που εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και πήρε από νωρίς ένα μεγάλο και απρόσμενο προβάδισμα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, είχαν την κατοχή μπάλας, αλλά αντιμετώπισαν προβλήματα και στο δημιουργικό κομμάτι, αφού δεν μπορούσαν να βρουν τρόπους για να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι έψαχναν μία ακόμα καλή αντεπίθεση για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.

Ο μόνος που ίσως διασώθηκε από το «ναυάγιο» του Α΄ ημιχρόνου ήταν ο Αλ Τάαμαρι, ο οποίος όμως μαρκαρίστηκε πολύ στενά από δύο και τρεις παίκτες της Σούντουβα και δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα, αφού δεν είχε συμπαραστάτες.

Ο ΑΠΟΕΛ πάντως, προσπάθησε να απειλήσει από στημένες φάσεις, αλλά όταν κερδίζεις το πρώτο σου κόρνερ στο… 39΄, δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά πράγματα, σε ένα πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε χωρίς κλασική ευκαιρία από πλευράς των «γαλαζοκιτρίνων»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE