Έμεινε ένα μόνο πράγμα και έρχεται

Έμεινε ένα μόνο πράγμα και έρχεται

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών φέρουν τη διοίκηση της Ανόρθωσης να έχει στείλει συμβόλαιο στον Ρικάρντο Λαβόρδε.

Ο Κολομβιανός επιθετικός το έχει μπροστά του, το κοσκινίζει με πάσα λεπτομέρεια και αυτό που αναμένεται είναι να βάλει την τζίφρα του και να το στείλει υπογεγραμμένο στα γραφεία της Ανόρθωσης.

Είναι το τελευταίο… επεισόδιο στο σήριαλ «Επιστροφή Λαβόρδε στην Ανόρθωση», καθώς εάν και τώρα δεν υπογράψει ο παίκτης το συμβόλαιο, τότε οι ιθύνοντες της «Κυρίας» θα κλείσουν το συγκεκριμένο κεφάλαιο και θα στρέψουν αλλού την προσοχή τους, σε κάποια άλλη περίπτωση παίκτη που είναι στους υποψήφιους για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα θα ζητήσει ΤΩΡΑ ο Λαβόρδε – ΕΞΕΛΙΞΗ που αλλάζει τα δεδομένα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE