Δυστυχώς χώρισε το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz- Όλοι τους ήθελαν ξανά μαζί

Δυστυχώς χώρισε το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz- Όλοι τους ήθελαν ξανά μαζί

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Γιάννης Πάριος δεν είναι πια μαζί. Και είναι οριστικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! το ζευγάρι έκανε την τελευταία του εμφάνιση πριν δυο εβδομάδες στην Πάρο που η ηθοποιός επισκέφτηκε τον ερμηνευτή. Σε μια μεγάλη και σοβαρή συζήτηση μεταξύ τους κατέληξαν πως η σχέση τους δεν έχει μέλλον και σε φιλικό και ήρεμο κλίμα έδωσαν τέλος.

Το ρεπορτάζ μετέφερε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Κατερίνα Καραβάτου να δείχνει πολύ στεναχωρημένη και τους υπόλοιπους της παρέας να κάνουν πλάκα λέγοντας ότι μπορεί σε ένα μήνα να ξανά είναι μαζί.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πάντως μετά την άφιξή της από την Πάρο έφυγε για τα νησιά λόγω της περιοδείας που ξεκινά.

Δείτε το απόσπασμα

 

Από PeopleGreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE