Πέρασαν τα χρόνια! Δείτε πως είναι στα 41 της η «Μιλάγκρος» που βλέπαμε στο ΡΙΚ2- Θα πάθετε πλάκα

Πέρασαν τα χρόνια! Δείτε πως είναι στα 41 της η «Μιλάγκρος» που βλέπαμε στο ΡΙΚ2- Θα πάθετε πλάκα

Την Natalia Oreiro τη γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση, όταν “έμπαινε” στα σπίτια μας ως Milagros η “ατίθαση”. Ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας που έχει λατρευτεί από πολλά παιδιά και γυναίκες είναι γεννημένη στις 19 Μαΐου 1977. Είναι σήμερα δηλαδή 41 ετών.

Μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ2 έγινε γνωστή και στην Κύπρο με πολλά κορίτσια και αγόρια στα σχολικά διαλείμματα να συζητούν για τον θυελλώδη έρωτα της με τον Ίβο (Facundo Arana). 

Η σειρά που προβλήθηκε στο νησί μας γύρω στο 2004 ( είναι γυρισμένη μάλιστα 2-3 χρόνια προηγουμένως) κέρδιζε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης για αυτό και ψάξαμε και εντοπίσαμε την Natalia Oreiro η οποία παραμένει πανέμοφη και εκθαμβωτική, με τον χρόνο να της έχει φερθεί ομολογουμένως πολύ καλά.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας να την έχουμε χάσει, όμως, στη Λατινική Αμερική εξακολουθεί να ακολουθεί πετυχημένη καριέρα στη σόουμπιζ  ενώ στην Αργεντινή θεωρείται η "βασίλισσα των τηλενουβέλων". Όσο για τον λατρεμένο της Φακούντο Αράνα, οι δύο τους παραμένουν δύο πολύ καλόι φίλοι, μια γνωριμία που κρατά απο το 1994.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE