Ο Ακης Τσοχατζόπουλος στον ανακριτή για τη μίζα 700.000 ελβετικών φράγκων για τα υποβρύχια

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος στον ανακριτή για τη μίζα 700.000 ελβετικών φράγκων για τα υποβρύχια

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αποφυλακιστεί και περνά ξανά την πόρτα του ανακριτή.

Ο λόγος για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με μια κατηγορία για την οποία θα δώσει εξηγήσεις.

Ειδικότερα έχει κληθεί να απολογηθεί για ποσό περίπου 700.000 ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής και φέρεται ότι το εισέπραξε ως μέρος της μίζας για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Στη νέα δικογραφία κατηγορούμενοι είναι επίσης ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας, και η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη, η οποία έχει επίσης κληθεί σε απολογία για την επόμενη εβδομάδα.

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην υπουργός έχει καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας σε κάθειρξη 19 ετών και είναι ελεύθερος μετά από δικαστική απόφαση που έκανε δεκτή την αίτηση  αναστολής εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE