Γιατί να ρισκάρουν… Χάθηκαν οι παίχτες;

Γιατί να ρισκάρουν… Χάθηκαν οι παίχτες;

Για να το τραβάει η Ατλέτικο Μπαλεάρες στη ΦΙΦΑ το θέμα με τον Χουράδο, πρέπει να έχει… case, που λένε κι οι δικηγόροι. (Διαβάστε ΕΔΩ λεπτομέρειες).

Την υπόθεση την κοιτάζουν οι νομικοί της Λεμεσιανής ομάδας. Η διοίκηση θα πράξει αναλόγως των συμβουλών τους. 

Πάντως, εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν με τον Ισπανό επιθετικό. Δεν χάθηκαν οι παίχτες στο παζάρι. Είναι νωρίς, αν τον αποδεσμεύσουν, μπορούν να βρουν και καλύτερο απ αυτόν. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE