ΛΑΡΝΑΚΑ: Έξαλλος έσπαζε αντικείμενα στο διαμέρισμα – Προκάλεσε ζημιές σε κοινόχρηστους χώρους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έξαλλος έσπαζε αντικείμενα στο διαμέρισμα – Προκάλεσε ζημιές σε κοινόχρηστους χώρους

Συνελήφθη με βάση δικαστικού εντάλματος, άντρας ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση προκάλεσε ζημιές τόσο στο διαμέρισμά του, όσο και σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης (10/7), λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, άντρας που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση έσπαζε αντικείμενα στο διαμέρισμά του. Στην συνέχεια, μετέβη στον ισόγειο χώρο του συγκροτήματος και προκάλεσε ζημιές με εργαλείο.

Ο εν λόγω άντρας, ο οποίος πρόκειται για αλλοδαπό από την Βουλγαρία, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απειλής βιαιοπραγίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, πρόκλησης ανησυχίας και οπλοφορίας προς διέγερσης τρόμου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE