Τρελάθηκαν και το πιστεύουν! Τι θα γίνει σε ΟΛΗ την Αγγλία ΑΝ πάρει το Μουντιάλ

Τρελάθηκαν και το πιστεύουν! Τι θα γίνει σε ΟΛΗ την Αγγλία ΑΝ πάρει το Μουντιάλ

Περισσότεροι από 100.000 Άγγλοι έχουν υπογράψει την εκστρατεία που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες ώστε να εορταστεί με αργία στην Αγγλία η επομένη του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αν τα «τρία λιοντάρια»… το πάρουν πίσω στο σπίτι!

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια του μεγάλου τελικού, το βράδυ της Τετάρτης στο παιχνίδι με τους κουρασμένους (έπαιξαν 120 λεπτά στα τελευταία τους δυο ματς) Κροάτες για τα ημιτελικά και ήδη στο Νησί το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από γιορτινό.

Για πρώτη φορά μετά το 1990 η Αγγλία βρίσκεται σε ημιτελική φάση μεγάλης διοργάνωσης και έχει τα εχέγγυα να φτάσει μέχρι και την… πηγή του φετινού τουρνουά, πράγμα για το οποίο προετοιμάζονται όσοι έμειναν πίσω στη χώρα και δεν ακολούθησαν τους τολμηρούς συμπατριώτες τους στη Ρωσία.

Ήδη τις τελευταίες ώρες έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 100.000 υπογραφές σε εκστρατεία στην ιστοσελίδα της βρετανικής Κυβέρνησης ώστε να εορταστεί με αργία η επομένου του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε περίπτωση που τα «τρία λιοντάρια» αναρριχηθούν στην κορυφή του κόσμου, το απόγευμα της 15ης Ιουλίου.

«Θα είναι γιορτή για ολόκληρο τον αθλητισμό και η ευτυχία των Άγγλων θα είναι διάχυτη» σχολίασε σχετικά ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου η κατάσταση για δεύτερη ημέρα παρέμεινε οριακή. Το Ισραήλ έπληξε το Ιράν και το Ιράν το Ισραήλ, ενώ συνεχίστηκαν οι απειλές.

BEST OF TOTHEMAONLINE