Αντίδραση και από ΕΛΑΜ – Το «γλωσσάρι φίμωσης παρουσιάστηκε»

Αντίδραση και από ΕΛΑΜ – Το «γλωσσάρι φίμωσης παρουσιάστηκε»

Έντονη ήταν η αντίδραση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου μετά την παρουσίαση του «Γλωσσαρίου για τη δημοσιογραφία στην Κύπρο».

Το ΕΛΑΜ, σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «γλωσσάρι φίμωσης των δημοσιογράφων και ξεπλύματος της βάρβαρης εισβολής του Αττίλα».

Στέλνει το μήνυμα ότι «η ελευθερία της έκφρασης δεν μπορεί να συρρικνωθεί, όπως και η ιστορία αυτού του τόπου δεν μπορεί να διαγραφεί».

Δηλώνει ότι θα σταθεί εμπόδιο «στα αντεθνικά τους σχέδια» και καλεί τους δημοσιογράφους «να εναντιωθούν σε αυτό το έκτρωμα».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το «γλωσσάρι» φίμωσης των δημοσιογράφων και ξεπλύματος της ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ του ΑΤΤΙΛΑ είναι έτοιμο και παρουσιάστηκε σήμερα, με τις ευλογίες αντιπροσώπου του ΟΑΣΕ, παρά τις όποιες διαψεύσεις ακούσαμε κατά καιρούς.
 
Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στέλνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι η ελευθερία της έκφρασης δεν μπορεί να συρρικνωθεί, όπως και η ιστορία αυτού του τόπου δεν μπορεί να διαγραφεί, ούτε και να παραχαραχθεί. Ως εκ τούτου δηλώνουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν θα υποταχθούμε, ούτε θα υποκύψουμε, αλλά θα σταθούμε εμπόδιο στα κατάπτυστα αντεθνικά τους σχέδια.
 
Τέλος, καλούμε όλους τους δημοσιογράφους να εναντιωθούν σε αυτό το έκτρωμα, γιατί το οφείλουμε στους προγόνους μας, αλλά και στις μελλοντικές γενεές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE