Αντιδρούν στα Κατεχόμενα για την αύξηση σε καύσιμα και ρεύμα

Αντιδρούν στα Κατεχόμενα για την αύξηση σε καύσιμα και ρεύμα

Αντιδράσεις προκάλεσε στα κατεχόμενα η αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω της αύξησης των τιμών πετρελαίου στην παγκόσμια αγορά και της πτώσης της τουρκικής λίρας.

Σύμφωνα με τη Χαλκίν Σεσί, στους λογαριασμούς που επηρεάζονται στο κατώτατο επίπεδο θα επέλθει αύξηση κατά 24%, ενώ κάποιοι άλλοι θα αυξηθούν πέραν του 30%. Παράλληλα, επήλθε περαιτέρω αύξηση και στα καύσιμα.

Η «κυβέρνηση» από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 09/07 επέβαλε αύξηση 2 σεντ της τουρκικής λίρας στη βενζίνη, 8 σεντ στην κεροζίνη, ενώ η τιμή του πετρελαίου κίνησης παρέμεινε σταθερή.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου θύματος - Άφαντος ο 48χρονος καταζητούμενος

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου θύματος - Άφαντος ο 48χρονος καταζητούμενος

Συγκλονισμό ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου, με το 61χρονο θύμα να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

BEST OF TOTHEMAONLINE