Χτίζουν «πανεπιστήμιο Ραούφ Ντεκτάς» στον κατεχόμενο Γερόλλακο

Χτίζουν «πανεπιστήμιο Ραούφ Ντεκτάς» στον κατεχόμενο Γερόλλακο

Αντιδράσεις για την «παραχώρηση» γης στον κατεχόμενο Γερόλλακο για ανέγερση «πανεπιστημίου». 

Αντιδράσεις προκαλεί ο τρόπος «παραχώρησης» έκτασης γης στον κατεχόμενο Γερόλλακο στον εγγονό του Ραούφ Ντενκτάς και γιο του Σερντάρ Ντεντκάς, Ραούφ, για την ανέγερση της πανεπιστημιούπολης και του «πανεπιστημίου Ραούφ Ντενκτάς».

Στο θέμα αναφέρεται πρωτοσέλιδα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί», η οποία γράφει ότι η «κυβέρνηση» τηρεί σιγήν ιχθύος επί του θέματος ενώ ήδη το «υπουργικό συμβούλιο» έχει ανανεώσει το συμβόλαιο της εκμίσθωσης της έκτασης γης από δέκα χρόνια σε 35 χρόνια. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE