Χτίζουν «πανεπιστήμιο Ραούφ Ντεκτάς» στον κατεχόμενο Γερόλλακο

Χτίζουν «πανεπιστήμιο Ραούφ Ντεκτάς» στον κατεχόμενο Γερόλλακο

Αντιδράσεις για την «παραχώρηση» γης στον κατεχόμενο Γερόλλακο για ανέγερση «πανεπιστημίου». 

Αντιδράσεις προκαλεί ο τρόπος «παραχώρησης» έκτασης γης στον κατεχόμενο Γερόλλακο στον εγγονό του Ραούφ Ντενκτάς και γιο του Σερντάρ Ντεντκάς, Ραούφ, για την ανέγερση της πανεπιστημιούπολης και του «πανεπιστημίου Ραούφ Ντενκτάς».

Στο θέμα αναφέρεται πρωτοσέλιδα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί», η οποία γράφει ότι η «κυβέρνηση» τηρεί σιγήν ιχθύος επί του θέματος ενώ ήδη το «υπουργικό συμβούλιο» έχει ανανεώσει το συμβόλαιο της εκμίσθωσης της έκτασης γης από δέκα χρόνια σε 35 χρόνια. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE