ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 40χρονο - Στην κατοχή του εκρηκτικές ύλες

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 40χρονο - Στην κατοχή του εκρηκτικές ύλες

Στη σύλληψη 40χρονου για υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών στην Πάφο, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Δευτέρας (9/7) μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, κατόπιν δικαστικού εντάλματος, ερεύνησαν την οικία του 40χρονου σε χωριό της Επαρχίας Πάφου.

Στο πλαίσιο της έρευνας ανευρέθηκαν τρία φυσίγγια 9 χιλιοστών και δύο κάλυκες.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στα Γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου για ανάκριση κατά την οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έδωσε ικανοποιητική εξήγηση για τα ανευρεθέντα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE