ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο αλλά η μυρωδιά τον ‘πρόδωσε’

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο αλλά η μυρωδιά τον ‘πρόδωσε’

Οδηγούσε καπνίζοντας χόρτο o 31χρονος από την Σωτήρα Αμμοχώστου. Η μυρωδιά ήταν εντονη και τον 'πρόδωσε'. 

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για τροχονόμο έλεγχο τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 09/07, 31χρονο οδηγό στην οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα. 

Ο 31χρονος με το που άνοιξε το παράθυρο αναδυόταν έντονα η μυρωδιά της κάνναβης από το όχημα του. 

Αμέσως, τα μέλη της Αστυνομίας προχωρήσαν σε έλεγχο εντός του οχήματος του 31χρονου, όπου εντόπισαν μέσα σε τσάντα ένα μεταλλικό μύλο αλέσεως μέσα στον οποίο υπήρχε κάνναβη.

Επίσης εντοπίστηκε ένα χειροποίητοί τσιγάρο το οποίο περιείχε και αυτό κάνναβη.

Ο 31χρονος συνελήφθη και υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκοτεστ  με θετικό αποτέλεσμα.

Οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου όπου ανακρινόμενος παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE