ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο αλλά η μυρωδιά τον ‘πρόδωσε’

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον ανέκοψαν για έλεγχο αλλά η μυρωδιά τον ‘πρόδωσε’

Οδηγούσε καπνίζοντας χόρτο o 31χρονος από την Σωτήρα Αμμοχώστου. Η μυρωδιά ήταν εντονη και τον 'πρόδωσε'. 

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για τροχονόμο έλεγχο τα μεσάνυκτα της Δευτέρας 09/07, 31χρονο οδηγό στην οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα. 

Ο 31χρονος με το που άνοιξε το παράθυρο αναδυόταν έντονα η μυρωδιά της κάνναβης από το όχημα του. 

Αμέσως, τα μέλη της Αστυνομίας προχωρήσαν σε έλεγχο εντός του οχήματος του 31χρονου, όπου εντόπισαν μέσα σε τσάντα ένα μεταλλικό μύλο αλέσεως μέσα στον οποίο υπήρχε κάνναβη.

Επίσης εντοπίστηκε ένα χειροποίητοί τσιγάρο το οποίο περιείχε και αυτό κάνναβη.

Ο 31χρονος συνελήφθη και υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκοτεστ  με θετικό αποτέλεσμα.

Οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου όπου ανακρινόμενος παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE