ΠΑΦΟΣ: 58χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία την οικιακή βοηθό του

ΠΑΦΟΣ: 58χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία την οικιακή βοηθό του

Υπόθεση κλοπής από υπάλληλο εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ύστερα από καταγγελία 58χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 59χρονος κατήγγειλε την οικιακή του βοηθό ότι αυτή του απέσπασε χρήματα από την οικία του και ακολούθως εγκατέλειψε την εργασία της.

Η αλλοδαπή οικιακή βοηθός φέρεται να απέσπασε από το σπίτι στο οποίο εργάζονταν το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και στη συνέχεια να το εγκατέλειψε.

Εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.