Θα ΚΡΙΘΕΙ από την απόφασή του…

Θα ΚΡΙΘΕΙ από την απόφασή του…

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποφάσισε να μείνει στον Εθνικό Άχνας και να τον στηρίξει στην προσπάθεια που θα κάνει για άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Αρκετοί μπορεί να λένε πως το γεγονός πως θα αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία να είναι κάτι που δεν θα τον βοηθήσει για την πορεία του στο ποδόσφαιρο όμως ο ίδιος θα κριθεί από την απόφασή του.

Ο ίδιος ξέροντας πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσφυγική ομάδα και πως θα είναι βασικός και αναντικατάστατος, επέλεξε να συνεχίσει στον Εθνικό και να δώσει και αυτός με την σειρά του όλες του τις δυνάμεις για να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί που έπαιζε για τόσα χρόνια, δηλαδή στα μεγάλα σαλόνια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE