ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην φυλακή 36χρονος που την είδε «ραλίστας» - Δημόσιος κίνδυνος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην φυλακή 36χρονος που την είδε «ραλίστας» - Δημόσιος κίνδυνος

Στη Λεμεσό, 36χρονος θα περάσει τις επόμενες 15 μέρες στη φυλακή, μετά την καταδικαστική απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου εναντίον του την Δευτέρα 9/7.

Ο 36χρονος οδηγός, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στις 4 Σεπτεμβρίου 2017, να οδηγεί το αυτοκίνητό του σε δρόμο της πόλης, με ταχύτητα 207 χιλιομέτρων, ενώ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, στο συγκεκριμένο δρόμο είναι 80 χιλιόμετρα την ώρα.

Πέραν της ποινής φυλάκισης, το Δικαστήριο του επέβαλε πέντε βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για εξήντα μέρες, από την ημέρα αποφυλάκισής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE