ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην φυλακή 36χρονος που την είδε «ραλίστας» - Δημόσιος κίνδυνος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην φυλακή 36χρονος που την είδε «ραλίστας» - Δημόσιος κίνδυνος

Στη Λεμεσό, 36χρονος θα περάσει τις επόμενες 15 μέρες στη φυλακή, μετά την καταδικαστική απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου εναντίον του την Δευτέρα 9/7.

Ο 36χρονος οδηγός, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στις 4 Σεπτεμβρίου 2017, να οδηγεί το αυτοκίνητό του σε δρόμο της πόλης, με ταχύτητα 207 χιλιομέτρων, ενώ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, στο συγκεκριμένο δρόμο είναι 80 χιλιόμετρα την ώρα.

Πέραν της ποινής φυλάκισης, το Δικαστήριο του επέβαλε πέντε βαθμούς ποινής και στέρηση άδειας οδηγού για εξήντα μέρες, από την ημέρα αποφυλάκισής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.