Επιβίωσε…

Επιβίωσε…

Ο Άλεξ Σοάρες ήταν ένας από τους τρεις Πορτογάλους που είχε κόψει τότε ο Πέτεφ από την ομάδα.

Οι άλλοι δύο (Μαργκάσα, Ράφα Λόπεζ) αποτελούν παρελθόν από το τριφύλλι όμως ο Α. Σοάρες επιβίωσε και θα είναι στο ρόστερ των πρασίνων και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE