ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησε το βαν στη μέση του παραλιακού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησε το βαν στη μέση του παραλιακού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα ασυνείδητο οδηγό απαθανάτισαν πολίτες το οποίο «διαπόμπευσαν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζεται ένα βαν να είναι σταθμευμένο στον παραλιακό δρόμο στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρεται στην δημοσίευση, ο ιδιοκτήτης στάθμευσε στην δεξιά λωρίδα του δρόμου και κατέβηκε «χαλαρός» από το όχημά του, χωρίς να τον ενδιαφέρει το εάν εμποδίζει την κυκλοφορία ή όχι.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE