Ταϊλάνδη: Δύτης αποκαλύπτει: «Tα παιδιά ήταν ναρκωμένα για να μην πανικοβληθούν»

Ταϊλάνδη: Δύτης αποκαλύπτει: «Tα παιδιά ήταν ναρκωμένα για να μην πανικοβληθούν»

Συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την επιχείρηση διάσωσης των 12 αγοριών και του προπονητή τους στην Ταϊλάνδη.

Τα παιδιά ήταν ναρκωμένα, δηλώνει ένας από τους ήρωες- διασώστες που συμμετέχουν στην επιχείριση απεγκλωβισμού για τα τέσσερα πρώτα αγόρια που απεγκλωβίστηκαν από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ.

Ο 44χρονος Ιβάν Κάρατζιτς δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Δανίας «Danmarks Radio»: «Τα αγόρια βρίσκονταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών για να μην πανικοβληθούν. Δεν ήταν εντελώς αναίσθητα, αλλά δεν έδιναν απαντήσεις».

O Δανός Ιβάν Κάρατζιτς είναι εκπαιδευτής καταδύσεων που ζει στην Ταϊλάνδη. Είναι ένας από τους συνοδούς- δύτες που βοήθησε στον απεγκλωβισμό των τεσσάρων παιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE