Στους 24 οι νεκροί από τον εκτροχιασμό τρένου έξω από την Κωνσταντινούπολη

Στους 24 οι νεκροί από τον εκτροχιασμό τρένου έξω από την Κωνσταντινούπολη

Στους 24 έφτασε ο αριθμός των νεκρών από τον εκτροχιασμό του τρένου έξω από την Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Ρετζέπ Ακντάγ.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ότι το ατύχημα προκλήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία υπόγειου οχετού.

Από την πλευρά του ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Αχμέτ Ντεμιρτζάν δήλωσε ότι μετά το ατύχημα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο 318 άτομα, από τα οποία τα 194 απολύθηκαν μέσα σε λίγη ώρα ενώ άλλα 124 άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Ο Υπουργός Υγείας ανέφερε πως θα αναζητηθούν ευθύνες στην περίπτωση που υπάρχουν, ενώ είπε πως ο τελευταίος έλεγχος είχε γίνει τον Απρίλιο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου θύματος - Άφαντος ο 48χρονος καταζητούμενος

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου θύματος - Άφαντος ο 48χρονος καταζητούμενος

Συγκλονισμό ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου, με το 61χρονο θύμα να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

BEST OF TOTHEMAONLINE