ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΑΖΙΝΟ: Της στέρησαν τη δουλειά γιατί ο πατέρας της έχει μητρώο –«Αντισυνταγματικό και ρατσιστικό»

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΑΖΙΝΟ: Της στέρησαν τη δουλειά γιατί ο πατέρας της έχει μητρώο –«Αντισυνταγματικό και ρατσιστικό»

Για αντισυνταγματική ενέργεια από πλευράς Αστυνομίας, κάνει λόγο Ελληνοκύπρια συμπολίτισσά μας, από την οποία στερήθηκε το δικαίωμα να εργαστεί μόνο και μόνο γιατί ο πατέρας της έχει ποινικό μητρώο.

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία που έγινε στο ThemaOnline, η εν λόγω γυναίκα, νεαρής ηλικίας, έπιασε δουλειά ως ιδιώτης φύλακας στο περιφερειακό καζίνο της Λεμεσού που πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του για το κοινό.

Μάλιστα, είχε λάβει την απαραίτητη άδεια από τον Αρχηγό Αστυνομίας –ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις- προκειμένου να ασκεί τα καθήκοντά της.

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα ειδοποιήθηκε ότι η άδεια της ανακαλείται, χωρίς να της δοθεί εύλογη αιτία. Μετά από προσωπική διερεύνηση που έκανε, αλλά και από πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, προέκυψε πως η άδεια άσκησης του επαγγέλματός της ανακλήθηκε γιατί, όπως μας ειπώθηκε από έγκυρη πηγή, «ο πατέρας της έχει ποινικό μητρώο».

«Αυτό είναι αντισυνταγματικό», σχολίασε αρμόδιο άτομο στο ThemaOnline και εξήγησε: «Της στερείται ένα βασικό δικαίωμα. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει ίσες ευκαιρίες, για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια. Πέραν από αντισυνταγματικό αυτό είναι και ρατσιστικό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.