Έσκασε η «βόμβα»! Ανακοίνωσε τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έσκασε η «βόμβα»! Ανακοίνωσε τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η διοίκηση της Ομόνοιας ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία της με τον 31χρονο Ουρουγουανό επιτελικό μέσο, Χουάν Αλμπίν!

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο για να υπογράψει το συμβόλαιο του με το «τριφύλλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε το ΔΕΚΑΡΙ που θα κάνει την διαφορά ο Γκόμεθ! Κοντά σε συμφωνία με 31χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χουάν Άνχελ Αλμπίν… (Ομόνοια / ΑΠΟΕΛ)

Αναλυτικά:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 31χρονο Ουρουγουανό επιτελικό μέσο, Juan Albin.

Ο Juan Albin την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Ρουμάνικης, Dinamo Bukarest και της Veracruz Μεξικού.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην πρώτη κατηγορία Ισπανίας, καθώς αγωνίστηκε σε Getafe CF και RCD Espanyol.

Έπαιξε, επίσης, στην Petrolul Ploiesti Ρουμανίας και στην ομάδα της πατρίδας του, Club Nacional.

Έχει συμμετοχές στους ομίλους του Europa League (Getafe CF, Petrolul Ploiesti) και στο Copa Libertadores (Club Nacional).

Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τη Nacional και ένα κύπελλο με τη Veracruz. Αγωνίστηκε σε μικρότερες εθνικές ομάδες της Ουρουγουάης.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο για ολοκλήρωση της μετεγγραφής του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE