Σε ιδιωτική κλινική ο Άντρος Κυπριανού – Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τους αρχηγούς κομμάτων

Σε ιδιωτική κλινική ο Άντρος Κυπριανού – Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τους αρχηγούς κομμάτων

Ο Άντρος Κυπριανού μετέβη σε ιδιωτική κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά την διάρκεια της συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής για τον Συνεργατισμό.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στέλνουν, μέσω twitter, στον ΓΓ του ΑΚΕΛ, `Αντρο Κυπριανού, ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, και αρχηγοί των κομμάτων.
 
"Εύχομαι στον φίλο Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Αντρο Κυπριανού, ο οποίος αποχώρησε από την Ολομέλεια επειδή αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις, περαστικά και ταχεία ανάρρωση", σημείωσε στην ανάρτησή του ο κ. Συλλούρης.
 
"Αγαπητέ @GenSecAKEL τις πιο θερμές μας ευχές. Σε περιμένουμε στην ολομέλεια. Σιδερένιος", ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.
 
"Εύχομαι στον @GenSecAKEL φίλο Άντρο Κυπριανού περαστικά και καλή δύναμη", σημείωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.
 
Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος έγραψε στο twitter: "Θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση φίλε @GenSecAKEL Άντρο Κυπριανού. Η θετική μας σκέψη είναι μαζί σου".
 
"Εύχομαι στον φίλο Άντρο Κυπριανού @GenSecAKEL περαστικά. Γερός και σιδερένιος για να επιστρέψει σύντομα στα έδρανα της Βουλής", ανέφερε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE