ΒΟΥΛΗ: Η ΕΔΕΚ στηρίζει εγγυήσεις

ΒΟΥΛΗ: Η ΕΔΕΚ στηρίζει εγγυήσεις

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ, Ηλίας Μυριάνθους, έκανε λόγο για ευθύνες νυν και πρώην κυβερνώντων για τον Συνεργατισμό, κατά την τοποθέτησή του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής .

Ο κ. Μυριάνθους είπε ότι η συμφωνία για τις κρατικές εγγυήσεις στην Ελληνική Τράπεζα είναι ετεροβαρής.

Ανέφερε, ωστόσο, ότι είτε θα εγκριθούν τα 2,5 δις γαι τις εγγυήσεις είτε θα αντιμετωπίσουμε από αύριο εκκαθάριση και ρευστοποίηση και θα προχωρήσουμε με ομόλογο και νέο μνημόνιο.

Για αυτό, ανέφερε, η ΕΔΕΚ θα στηρίξει την πρόταση για τις εγγυήσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.