ΒΟΥΛΗ: Η ΕΔΕΚ στηρίζει εγγυήσεις

ΒΟΥΛΗ: Η ΕΔΕΚ στηρίζει εγγυήσεις

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ, Ηλίας Μυριάνθους, έκανε λόγο για ευθύνες νυν και πρώην κυβερνώντων για τον Συνεργατισμό, κατά την τοποθέτησή του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής .

Ο κ. Μυριάνθους είπε ότι η συμφωνία για τις κρατικές εγγυήσεις στην Ελληνική Τράπεζα είναι ετεροβαρής.

Ανέφερε, ωστόσο, ότι είτε θα εγκριθούν τα 2,5 δις γαι τις εγγυήσεις είτε θα αντιμετωπίσουμε από αύριο εκκαθάριση και ρευστοποίηση και θα προχωρήσουμε με ομόλογο και νέο μνημόνιο.

Για αυτό, ανέφερε, η ΕΔΕΚ θα στηρίξει την πρόταση για τις εγγυήσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE