ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 48χρονους οδηγός έπαιζε 'κορόνα-γράμματα' τη ζωή του στον αυτοκινητόδρομο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 48χρονους οδηγός έπαιζε 'κορόνα-γράμματα' τη ζωή του στον αυτοκινητόδρομο

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Συγκρούσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας εντόπισαν γύρω στις 8.50 το βράδυ του Σαββάτου (7/7) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 175 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο όριο.

Κατά τη διάρκεια του τροχονομικού ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ηλικίας 48 χρόνων, οδηγούσε με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό τεχνικού ελέγχου.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE