Στο ΠΡΑΣΙΝΟ παζλ ο Μόττα! Τον περιμένουν…

Στο ΠΡΑΣΙΝΟ παζλ ο Μόττα! Τον περιμένουν…

Ο Ιταλός δεξιός μπακ Μάρκο Μόττα, καθυστέρησε μερικές μέρες, αλλά πληροφορίες λένε ότι είπε στον Άνχελ Γκόμεθ, ότι είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι. 

Είναι γνωστό ότι ο 32χρονος παίχτης, πριν δυο εβδομάδες είχε έλθει στην Κύπρο. Είχε απευθείας συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ομόνοιας, αλλά ζήτησε μερικές μέρες να το σκεφτεί. Ήθελε επίσης να βρει ένα καλό σχολείο για το παιδί του. 

Αν οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή του Μόττα στην Ομόνοια, με το βαρύ βιογραφικό που κουβαλά, θα είναι από τις πιο δυνατές προσθήκες του καλοκαιριού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE