ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος εμπρηστών όχημα δασκάλας – Εκτεταμένες ζημιές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στόχος εμπρηστών όχημα δασκάλας – Εκτεταμένες ζημιές

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 08/07, όχημα που χρησιμοποιεί δασκάλα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 08/07, λήφθηκε πληροφορία από την Αστυνομία για πυρκαγιά σε όχημα.

Όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στο Ζακάκι της Λεμεσού, όπου διαμένει το άτομο που το χρησιμοποιεί.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου κατέσβησαν τη φωτιά.

Το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ ζημιές υπέστησαν και οι τοίχου του χώρου στάθμευσης.

Κατόπιν εξετάσεων, στη σκηνή βρέθηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης, με μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού να σπεύδουν στη σκηνή για να διενεργήσουν έρευνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όχημα είναι ιδιοκτησίας 57χρονου, όμως το χρησιμοποιεί η κόρη του η οποία διαμένει στην εν λόγω πολυκατοικία.

Το ύψος της ζημιάς του οχήματος, παραμένει άγνωστο.  

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE