Η Αγγλία κάνει του… κεφαλιού της!

Η Αγγλία κάνει του… κεφαλιού της!

Διαθέτουν το ύψος τα «Τρία Λιοντάρια» και αυτό το εκμεταλλεύονται δεόντως και στο Μουντιάλ…

Στατιστικά η Εθνική της Αγγλίας είναι η ομάδα που στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας κατάφερε να πετύχει τα περισσότερα γκολ με το κεφάλι.

Ο Σάουθγκεϊτ και οι συνεργάτες του δουλεύουν αρκετά τα στημένα στις προπονήσεις κάτι άλλωστε που φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο με την συχνότητα που σκοράρουν οι ποδοσφαιριστές του στον «αέρα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE