ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης οικίας στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ώρα 17:36 της Παρασκευής (6/7) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Mercedes SLK 200 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της οικίας του ιδιοκτήτη στην οδό Παρισσιάς στον Άγιο Αθανάσιο στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.15.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές στο χώρο της μηχανής, στο μπροστινό καπό και στον ανεμοθώρακα.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

*Φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE