Προφυλακιστέα η 46χρονη «δικηγόρος» - Εξαπατούσε πολίτες με χρέη

Προφυλακιστέα η 46χρονη «δικηγόρος» - Εξαπατούσε πολίτες με χρέη

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία της η 46χρονη , που προσποιούμενη την δικηγόρο, φέρεται να εξαπάτησε δεκάδες ανθρώπους από το 2013 έως σήμερα, υποσχόμενη λύσεις σε χρέη προς τις τράπεζες και το Δημόσιο, αποκομίζοντας οφέλη που φέρεται να ξεπερνούν 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η 46χρονη απολογήθηκε στον ανακριτή για σωρεία κατηγοριών καθώς φέρεται ως αρχηγός κυκλώματος που μέσω διάφορων τρόπων, ακόμη και μέσω μέντιουμ, εντόπιζε ανθρώπους με χρέη.

Σύμφωνα με την δικογραφία, η δήθεν δικηγόρος, στην πραγματικότητα ανεπάγγελτη, υποσχόταν πως «θα λύσει όλα τα προβλήματα» καθώς εμφανιζόταν ως ειδήμονας σε ζητήματα χρεών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία και «κόκκινων» δανείων.

Από τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει πως η 46χρονη έχει οφειλές στο Δημόσιο πάνω από 1.000.000 για τον περσινό ΕΝΦΙΑ καθώ φαίνεται να έχει αποκτήσει δεκάδες ακίνητα από θύματα της παράνομης ομάδας που εμπιστεύτηκαν την "δικηγόρο".

Μαζί με την αρχηγό του κυκλώματος στον ανακριτή απολογήθηκαν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, ο σύζυγος της, ένας επίκουρος καθηγητής του ΑΠΘ και μία γυναίκα που εμφανιζόταν ως σωματοφύλακας της αρχηγού, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.